Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Opstal (maart 2010)

Wij zijn van 22 maart tot 5 april naar Noord Spanje geweest met deze camper. Het is ons fantastisch goed bevallen! We hadden 2 Kinderen van 10 en 11 jaar mee, en toch was de camper niet te klein. Van alle gemakken voorzien zelfs. Wat zitten er veel vernuftigheden in: de koelkast die ten allen tijde gekoeld kan blijven (tijdens rijden, op een camping, met/of zonder extra stroomvoorziening), verwarming die erg snel de gehele camper verwarmt ‘s morgens vroeg, een boiler die tegelijkertijd opwarmt voor een warme douche, het toilet dat perfect werkt.

Ook wij zijn niet een keer in de steek gelaten door de camper, en hij trekt zich moeiteloos door de pyreneeën. Aan alles is gedacht en voor elke situatie is een oplossing; bij goed weer kan het zonnescherm uit en de tafel met 4 stoelen is ook inbegrepen, pannen, servies, schoonmaakartikelen, hekje voor het bed in de alkoof, veel opbergruimte, oprij-blokken om de camper waterpas te zetten op de standplaats (waterpassen zijn ook bevestigd naast de bijrijdersstoel) enz enz….

Wij waren onervaren camperaars, en het is ons zeer goed bevallen; een aanrader!