Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Ad & Lisenka (mei 2010)

Zomer 2009 hebben we contact gezocht met de familie Dekker om de camper te bekijken en evt. te boeken voor mei 2010. We zijn voortreffelijk ontvangen door Alfred die ons de camper heeft laten bezichtigen en de eerste afspraken werden gemaakt. Er was een heel correct en snel E-mail contact tussen Matijs Dekker en ons om alles vast te leggen.

Eindelijk was het dan zover….. onze vakantie was aangebroken en we zijn de camper op vrijdagavond gaan halen.

Eenmaal thuis de camper goed bekeken wat er zoals mee moet, nou deze camper is ZO volledig dat je zelfs de kaasschaaf thuis kunt laten, werkelijk ALLES wat je nodig hebt zit erin! Dat is handig!!!!

We hebben de camper ‘s avonds geladen en zijn zaterdagmorgen om 06.30 uur vertrokken naar Frankrijk.

De 3 weken dat wij de camper gehad hebben is alles perfect verlopen, de camper heeft ons nooit in de steek gelaten, de hoge bergen met soms 10 tot 13% klimmen was geen probleem. Ook door de kleine smalle straatjes van de franse dorpjes was geen probleem, de camper is heel gemakkelijk te besturen.

Eenmaal op een camping was het heerlijk toeven onder de luifel die heel gemakkelijk op te zetten is. De koffie is zo gezet met het apparaat wat ook bij de inboedel hoort . En omdat we de fietsen achterop het fietsenrek hadden meegenomen was het heel leuk om de dorpen per fiets te gaan bekijken.

Kortom wij hebben een kleine 4000 km gereden zonder problemen met een hele goede complete camper. Voor ons, tot de volgende keer, want wij komen hier zeker terug.

Familie Dekker, BEDANKT!