Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Biesot (mei 2010)

Verzoek om onze bevindingen weer te geven n.a.v. 3 weekse camper toer v.a. medio mei 2010 door Frankrijk.

In eerste instantie opvang, instructie zondermeer correct te noemen. Het was een eerste kennismaking met het camper-gebeuren. In onze eerdere vakanties hebben wij de fases huisjes, tent, caravan meegemaakt maar het camper-fenomeen kenden wij niet.

Al met al inderdaad een nieuwe ervaring om met een compact huisje op pad te gaan met alle faciliteiten aan boord.

Wel even wennen om met de kleine “vrachtwagen” op pad te gaan, met name in kleine dorpjes attent zijn met het passeren van auto’s en vooral denken aan de spiegels die behoorlijk uitsteken! Daarnaast was het even wennen aan het gebruiksklaarmaken van de slaapgelegenheid, toch even een gedoe, maar het slaapt prima.

We hebben zo’n kleine 3500 km gereden zonder problemen en de diesel deed het uitstekend in de heuvels. We hadden ook de fietsen meegenomen, maar daar kwam weinig van terecht. Terreinen veel te heuvelachtig en levensgevaarlijk om op de nauwe binnenwegen te fietsen, n.l. geen fietspaden, dat kennen ze niet.

Samenvattend: nieuwe uitdaging en zeker om opnieuw op te pakken en een aanbeveling waard! De familie Dekker pakt de zaak professioneel aan en de begeleiding is zondermeer goed te noemen. Dat is een aanbeveling en is mijn ervaring nu, om niet met een grote organisatie in zee te gaan!

Familie Biesot