Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Ad & Corine (juni 2010)

Omdat onze”eigen” camperverhuurder ermee gestopt was moesten we dit jaar op zoek naar een andere. Via internet kwamen we op de site van de familie Dekker terecht. Deze zag er erg professioneel uit zodat al onze twijfels om van particulieren huren meteen waren verdwenen. We zijn een kijkje gaan nemen en waren meteen enthousiast over de campers maar ook over de service.

Van 6 tot 24 juni hebben we genoten van ons tweede huisje en maar liefst bijna 5500 km gereden. We hebben een prachtige tocht gemaakt via Denemarken en Zweden naar Noorwegen. Het weer liet ons ook niet in de steek. Al met al is het een geweldige vakantie geweest. Als we in de toekomst weer een keer met een camper op pad willen, zullen we zeker eerst bij de familie Dekker aankloppen.

Ad & Corine