Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Ewoud & Nathalie (juni 2010)

In juni 2010 zijn wij voor het eerst met onze kleine man van 2 jaar op vakantie geweest met een camper. Op deze manier zouden we tijdens zijn dutjes en s’-avonds toch lekker buiten kunnen genieten van het weer. Door de positieve reacties op deze site, hadden wij besloten om eens naar de campers van familie Dekker te gaan kijken. De persoonlijke benadering en de zithoek achter in de camper met uitzicht naar buiten sprak ons gelijk aan. Zo konden onze zoon tijdens het rijden ook goed van de omgeving genieten. Bij het afhalen bleek ook de hele camper al te zijn ingericht en kon ik veel praktische zaken thuis laten liggen. Je kunt als het ware zo vertrekken.

Zelf hadden wij direct profijt van de persoonlijke bednadering. Tijdens onze eerste vakantieweek kregen wij problemen met de radio en stroom voor de GPS. Via SMS verhielpen zij de problemen en konden wij weer vrolijk verder.Dat het zo goed zou bevallen, hadden we niet verwacht. Onze zoon had direct besloten dat het zijn auto/huis was en heeft 3 weken lang genoten van ‘zijn’ domein. Het was het alleen niet helemaal mee eens dat de camper ook weer ingeleverd moest worden.