Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Steef & Bep de Bruijn (juni 2010)

Van 29 mei tot 11 juni hebben wij het genoegen gehad om met een camper van Huureencamper.com door Noorwegen te trekken. We hebben zo’n 4000 kilometer gereden, waarvan 2000 in Noorwegen zelf. Japie, zo noemde wij “onze” camper, moest er flink aan trekken in de bergen en maakte zowel zomer als winter, oftewel zon als sneeuw, mee maar hield zich prima.

Het is heerlijk om met een camper te trekken omdat je hem op ieder mooi plekje neer kan zetten, een kopje koffie of thee kan zetten en dan dubbel van het mooie plekje kan genieten. Je hebt je huisje de hele reis bij je. Wat helemaal heerlijk is, is dat de campers van Huureencamper.com helemaal ingericht zijn. Het is dus een kwestie van kleding en wat persoonlijke dingen inpakken en wegwezen. Bovendien is, mocht je onderweg vragen hebben, het contact met Huureencamper.com prima. Dat geeft een prettig gevoel. Wij hebben deze twee weken intens genoten van Japie en hopen zeker nog een keer gebruik van hem te mogen maken.

Huureencamper.com, hartelijk dank voor twee onvergetelijke weken.

Steef & Bep de Bruijn