Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Kalff (juli 2010)

Met de Camper naar Normandië. Omdat de Campervakantie van vorig jaar goed was bevallen, is het er ook dit jaar van gekomen. Omdat wij van te voren niet wisten wie er van de kinderen mee zou gaan op vakantie, leek het ons handig om toch een kleine vierpersoons-camper te huren. Uiteindelijk ging er een dochter mee, dus dat past dan makkelijk.

Het was een heerlijke vakantie en het ‘camperen’ gaat ons ook steeds beter af. Het is voor de traditionele kampeerder (zoals wij zijn) toch een andere manier van kamperen, je moet wennen aan het feit dat je je vakantiehuis constant bij je hebt, dus overal waar je bent, ben je op vakantie. De slaapplaats zoek je pas aan het eind van de dag. Eenmaal een plek gevonden, stoeltjes naar buiten, scherm uit, en het drankje op tafel en wij zijn weer geïnstalleerd. Echt helemaal leuk en makkelijk.

Daarbij is Normandië een uitgesproken regio om met de Camper op pad te gaan. Leuke routes, bijzondere plekken en alles op redelijke afstanden van elkaar, zodat je elke dag wel wat kunt bekijken als je dat wilt zonder dat je veel kilometers moet vreten. Of een extra dagje blijft om een dagje te relaxen (hangen).

Tevens is de maand Juli voor franse begrippen wel druk, maar niet overvol. Dus wij hebben m.n. toch op campings (municipale) gestaan , aangezien wij dat prettig vonden i.v.m. een lekkere hete ruime douche. (want dat is niet zo ons ding, douchen in de camper).

Uiteindelijk zijn wij na een week Normandië toch nog naar de Vendée gereden, om onze andere dochter te ontmoeten. Daar hebben wij een paar dagen ‘strand’ gedaan en ook dat was heerlijk.

Al met al een relaxvakantie, waarbij wij toch veel gezien hebben, en het gevoel hadden dat wij langer weg waren dan twee weken. Wat ons betreft volgend jaar weer met de camper!