Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Esther en Johan van Wering (juni 2011)

In oktober 2010 ging het bij ons kriebelen, we gaan onze 1e tour de France in juni met een camper doen! Na veel googelen en zoeken gekomen op de site van de fam Dekker. We hadden direkt een goed gevoel, en de camper stond ons aan, mn om de gezellige zithoek, waar we rondom om ons heen konden kijken!

We hebben een fantastische maand gehad, 4500 km gereden door frankrijk, in het trouwe beestje! Hij bracht ons overal, en haalde makkelijk een goede reis snelheid! Hier en daar hadden we wat kleine mankementen, maar, even een telefoontje naar NL en weer opgelost! We hadden de fietsen mee, en inderdaad dat is handig! Extra koelbox op stroomvonden wij ook erg handig, zeker als je wat langer geen supermarkt wil of kan bezoeken!

Kortom, we kijken terug op de zeer ontspannen vakantie, mede dankzij het goede en directe contakt met de fam. Dekker!

Familie van Wering