Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Wil & Peter (juni 2011)

Graag willen wij onze bevindingen met U delen. Een heerlijke vakantie gehad naar het zuiden van Frankrijk. Twee weken hebben wij getourd, moeiteloos kwamen wij waar we zijn wilden. Met 5 volwassenen hadden wij tijdens het rijden alle plaats en ‘s nachts werd er een tentje bijgezet zodat ook het slapen geen enkel probleem was.

Qua indeling wint de Karremann het van veel campers, hij is handig ingedeeld, maar oogt ook ruim, wat we bij heel veel campers, die we bekeken hebben, wel misten. Het was onze eerste vakantie op deze manier maar wij zijn verkocht, mede door de plezierige samenwerking met de Fam. Dekker. Vooraf even kennismaken en uitleg gekregen en onderweg ook support als het nodig was.

De vakantieplannen voor volgend jaar liggen al klaar, de datum nog prikken en camper vastleggen. Wij hopen er nog vaak gebruik van te kunnen maken.