Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Walter en Marieke (juli 2011)

Wij hebben (voor de eerste keer) een camper gehuurd bij de familie Dekker voor een vakantie in Zweden in juli. Alfred had alles netjes uitgelegd, wat ook in de handleiding nog eens na te lezen was. Maar het spreekt eigenlijk gewoon voor zich, de camper is snel vertrouwd. Hij schakelt wel echt als een vrachtwagentje, en heeft voldoende pit om toch ook lekker door te rijden.

Zweden is een prachtig land – met zelfs 1,5 week aansluitend mooi weer – waar je ook vrij kunt kamperen, wat we ook gedaan hebben: de watertank vooraf even goed vullen en afvalwater lozen, en je bent voorbereid. Sta je op je plek waar je zijn wilt, dan ben je in no-time klaar met je stroom aansluiten en pootjes en luifeltje uit. We hadden wel onze eigen stoelen meegenomen.

De meiden van 8 en 11 sliepen in de alkoof, en wij zelf ‘verbouwden’ de bankjes tot slaapplaats. Ondanks de luxe van het waterbed thuis, sliepen we behoorlijk goed op deze bedden. De raampjes kunnen ‘s nachts ook gewoon open, want ze hebben een hor. De douche niet gebruikt, dat is wat behelpen op een kleine ruimte, en de campings hebben toch goede voorzieningen.

Al met al een fijne – niet te grote – camper, die we wellicht weer eens gaan huren!