Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie in ‘t Veld (juli 2011)

Ongeveer een jaar geleden, net terug van de zomervakantie, begonnen we al weer na te denken over de volgende zomervakantie. We wilden altijd al een keer naar de Lofoten in Noorwegen. We doorliepen allerlei opties, zoals: vliegen, met eigen auto en met een camper. Na alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen te hebben waren we eruit: het zou een campervakantie worden.

Het zoeken naar huurcampers was nog niet zo makkelijk. Ten eerste moesten we bekijken in welk land we de camper zouden huren, ten tweede was (en is) er een groot aanbod en ten derde wat voor een indeling was praktisch. Via internet kwamen we op de website van de fam. Dekker. Alle puzzelstukken vielen op hun plek en dus direct maar gereserveerd.

De maand juli hebben we (2 volwassenen en 3 kinderen) een fantastische vakantie beleefd. De camper voldeed prima aan onze wensen. We waren ook goed geïnstrueerd van te voren. De contacten gingen ook op een hele prettige en relaxte wijze. Vier weken lang heeft de Volkswagen ons overal gebracht waar we maar wilden komen. Tot boven de poolcirkel, op de Lofoten. Na het terugbrengen van de camper is alles keurig netjes afgehandeld. Wij kijken ook daardoor met een heerlijk gevoel terug op de vakantie.

Familie Dekker; nogmaals ontzettend bedankt en … we weten jullie te vinden voor een volgende keer!

Familie in ‘t Veld