Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Elligens (Voorjaar 2012)

Wij hebben heerlijk genoten van een week vakantie met de camper. Zelf hebben wij een caravan maar onze droom is om ooit een camper te kopen. Ons is geadviseerd om er eerst één te huren en door te googlen kwamen wij bij fam. Dekker terecht. Van tevoren zijn we eerst gaan kijken en we hadden gelijk een goed gevoel, de camper ziet er keurig uit en is lekker ruim. Dus gelijk maar gereserveerd.

We zijn op zondag vertrokken naar Oostende, op maandag naar Parijs. ‘s Avonds waren wij met zonsondergang op de eifeltoren, schitterend om te zien, zeker een aanrader. De dag erna ook nog in Parijs en van alles bekeken. Op woensdag naar Luxemburg, donderdag naar Trier in Duitsland en overnacht in Zell Moezel aan het water, vrijdag naar Keulen en overnacht op een camping in Keulen met uitzicht op de Rijn. Zaterdag weer naar huis. Zo lezen jullie dat wij veel gezien hebben in een korte tijd. Dat is ook het gemak van een camper, je rijdt ergens naartoe en zet de camper neer en klaar… Het is ons super bevallen en willen graag nog eens de camper huren. En als het lukt er zelf één kopen.

De indeling is prima van de camper. Genoeg ruimte en van alle gemakken voorzien. De service en het contact met de fam. Dekker is super…! Bedankt.

Familie Elligens