Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Miltenburg (Juni 2012)

Afgelopen juni hebben wij een camper gehuurd van Matijs Dekker, het was voor ons voor het eerst dat wij dit gedaan hebben. Wat een ervaring was dat zeg! Je bent zo vrij als een vogel de vakantie begint al als je rijdt, wat wij niet wisten is dat alle camper bestuurders naar elkaar zwaaien wij keken elkaar aan van ken jij die gast die naar ons zwaait? Maar later hadden we het pas door dat dit de gewoonte is dus als je iemand in een camper ziet zwaaien gewoon vrolijk terug zwaaien. Ook het boeken hiervan ging erg goed , we mochten komen kijken naar de camper en we wilden er zeker van zijn dat het ook geschikt is voor lange mensen, en dat is zeer zeker zo!. Toen wij gingen kijken was Matijs z’n moeder nog bezig om de gordijnen te naaien en toen ze nog niet af waren vond ze dat wel jammer moet je nagaan hoe de hele familie meewerkt om het de klant zo goed mogelijk indruk te geven.

Ook de inboedel hebben ze met zorg ingericht je ben echt van alle gemakken voorzien, omdat wij maar met z’n tweeën waren hebben wij het een en ander uitgehaald, maar nogmaals echt alles zit er in. Ook wil ik erbij zeggen dat wij geen kampeerders zijn wij gaan meestal naar appartementen dus lekker luxe! Maar omdat wij wat meer van Frankrijk wilden zien leek ons dit de beste oplossing en dat was ook zo. Als we gingen lunchen gingen we naar een dorpje en gingen daar lekkere stokbrood halen en zochten we een mooi plekje op om te eten, aldaar kon je lekker even een eitje bakken en weer even een bakkie zetten zodat je weer van de reis kon genieten. Eenmaal op de camping ben je zo geïnstalleerd. Die eerste nacht hebben we boven geslapen maar dat vonden we wel een beetje warm het is wel ruim genoeg en het matras is ook erg goed, maar de volgende nachten hebben wel in het woonvertrek geslapen het bed is zo omgebouwd. Voordat we naar de volgende camping gingen zorgden we dat we de vuilwatertank hadden geleegd en de watertank bij hadden gevuld er kan genoeg water in, maar als je in de camper gaat douchen zou je het wel vaker moeten vullen, wij hebben daar geen ervaring mee want het douchen deden we daar.

Ik wens ieder die deze camper gaat huren een hele fijne vakantie, zeker met de Familie Dekker die garant staat met de goede zorg die ze jullie bieden.

Familie Miltenburg