Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Huising (Juli 2012)

Dit jaar hadden we het plan opgepakt om er eens op uit te trekken met een camper, richting Scandinavië. Voor ons de eerste keer dat we met een camper onderweg zouden gaan, we zijn redelijk gewend om te kamperen met tent en toebehoren maar het vakantie vieren met een camper was altijd al wel iets wat we een keer wilde doen. Na een aantal Google zoekacties kwamen we uit bij huureencamper.com en de verhalen die daarop stonden maakten het voor ons alleen maar meer duidelijk dat we het wel eens wilden proberen, de recensies over de familie Dekker en hoe zij omgaan met hun klanten deed ons besluiten om te kijken of ze nog een camper beschikbaar hadden voor de periode waarin wij wilden vertrekken en ja hoor er was er nog eentje vrij.. direct een mailtje gestuurd en al vrij snel een reactie waarin eea werd uitgelegd, prijzen etc. Allemaal heel duidelijk, vriendelijk en professioneel.. dus snel geboekt, het kan alvast maar geregeld zijn.

De dag van vertrek kwam dichterbij en gelukkig konden we de camper een dag eerder ophalen, tijdens het ophalen werd alles nog eens duidelijk uitgelegd, waar alles te vinden, hoe het werkte met het schone en vuil water etc. Ook de besturing van de camper kwam aan bod, niets mis mee, en vrij simpel. Het zijn natuurlijk geen personen autos en ook al wat oudere campers dus het rijd een beetje anders dan de gemiddelde huidige automobilist gewend is maar dat is ook wel weer eens heel erg leuk. Hij heeft het uitstekend gedaan, totaal geen problemen, regelmatig de olie even gecontroleerd, maar ook dat geen enkel probleem. Wel hebben wij de aanwezige buitenstoelen thuis gelaten en onze eigen kampeer stoelen meegenomen, die waren toch net iets comfortabeler. Alles verder ingepakt en op weg.

In totaal een KM of 4000 gereden, door Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, terug met de veerdienst naar Denemarken en vanuit daar weer richting huis. al met al een rit van een week of drie. Een geweldig leuke ervaring, kamperen is leuk maar in Scandinavië kan het net als in NL nogal eens nat zijn, wat beter dan een camper op dat moment; parkeren, pootjes uit en lekker genieten, geen rotzooi met natte tenten opzetten en afbreken, nee heerlijk alles lekker aan boord. Ook het inleveren ging weer perfect, locaties makkelijk te vinden, geen moeilijke en altijd vervelende eindcontroles, allemaal heel gemoedelijk en gemakkelijk maar professioneel. Ook de Borg was in no-time weer terug gestort.

Eindresultaat: Familie Dekker, Hartelijke dank we hebben genoten.

Familie Huising