Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie van Drenth (Juli 2012)

Met de camper naar Bella Italia!

Spontaan idee! Zullen we volgend jaar met een camper op vakantie gaan?

Googlen maar. Diverse verhuurbedrijven komen voorbij, maar wat ons direct aanspreekt, is de site van een verhuurder uit Dordrecht. Lekker in de buurt en het gezegde: hoe dichter bij Dord, hoe rotter het wordt, gaat absoluut niet op als je kijkt en leest op huureencamper.com. Het is netjes, duidelijk en bovenal komt het betrouwbaar over. Via de site is een reservering gemakkelijk gemaakt. Is de boeking rond, dan gaat het overige contact -in ons geval- via de mail. Overigens een fijn mailverkeer: iedere vraag wordt snel beantwoord op een leuke, duidelijke manier.

We kijken naar onze vakantie uit en zijn blij als we hem dan eindelijk op kunnen halen! Voor leken zoals ons (wij hadden zelfs nog nooit een camper van binnen gezien!) was de toelichting op de camper helemaal oké. Op een relaxte manier de ins en outs van de camper te weten komen in een kort tijdsbestek.

We zijn klaar om te gaan! De camper rijdt goed. Wel even wennen zo’n flink bakbeest, maar hij rijdt rustig en alles wat erin moet zitten, zit erin. De kids (2 en 4 jaar) zitten achterin, 1 aan de ene kant en 1 aan de andere kant met de tafel in het midden. Ideaal, geen getrek en gepluk aan elkaar, maar stickeren onderweg en zelfs verven! Wat ons ook al gauw opviel en beviel tijdens het reizen, is de altijd aanwezige wc plus is er trek in een broodje pindakaas, dan is dat zo geregeld! Ineens een verandering van het klimaat (de overgang van Oostenrijk naar Italië scheelde in ons geval zo’n graad of 10), dan kun je zo even een korte broek aan trekken. Wij zagen de camper echt als ons eigen huisje op wielen, die je brengt waar je wezen wilt!

Bij aankomst in Italië hebben wij de camper voor langere duur neergezet. Tafel en stoelen naar buiten, waslijntje gespannen, voor de eerste keer koken, wat overigens prima ging op 2 pitten. Onze pannenkoeken met prosciutto crudo waren een succes, mede dankzij de goede pannen. We hebben het geweldig goed naar ons zin gehad!

Eenmaal weer thuis denken we nog regelmatig terug -mede dankzij de kinderen, die nu overal en nergens een camper zien staan of rijden- aan ons camperavontuur. De ontspannen manier, waarop de verhuurder omgaat met jou als klant zorgt voor een goed begin en een happy end!

Joris, Rian, Evi en Ise van Drenth