Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie de Haan (zomer 2012)

Even iets over onszelf;

Mijn man is vrachtwagen chauffeur en heeft een groot deel van zijn leven al moeten ‘kamperen’ iets wat hij dus zeker niet in zijn vakantie wilde doen. Ik ben dochter van een caravan handelaar en had, sinds ik het huis uit ben, afscheid genomen van het kamperen. Inmiddels zijn wij 11 jaar samen en hebben, met allebei 2 kinderen uit een eerder huwelijk, een heel gezellig samengesteld gezin. Als samengesteld gezin ben je eigenlijk een jong stel met volwassen lasten dus vakanties waren de afgelopen jaren geen vanzelfsprekendheid bij ons.

Vrienden van ons gingen al een paar jaar naar Italië (Iseo meer) en hadden een zeer betaalbare camping gevonden waar ze het ontzettend naar hun zin hadden. Inmiddels was er een groep gezinnen uit het hele land met hun puberkinderen weer van plan naar die camping te gaan. Onze kinderen hebben ons toen overgehaald ook naar die camping te gaan. Omdat wij geen kampeer spullen hadden hebben we een maxicaravan gehuurd op de camping. De caravan stond op een vervelende plaats langs het spoor en er was geen plek om lekker voor je tent te zitten op de warme zomeravonden. Bovendien was hij oud en stoffig dus erg allergie gevoelig. Maar, de kinderen hadden de vakantie van hun leven, de camping was verder super, de omgeving en het stadje Iseo ontzettend gezellig en het meer was heerlijk.

Terug in Nederland zei mijn man; “Ik heb nog nooit zo’n leuke vakantie gehad en ik zou er best nog eens heen willen. Alleen ik ga niet in die caravan en ik wil dan wel aan het water staan. Met een camper wil ik wel!

Zo kwamen we dus bij de Fam. Dekker terecht. Eerst de datum gecheckt op de zeer overzichtelijke website, toen gevraagd of we een keer konden komen kijken en kennismaken. Je wilt toch even zeker weten dat het goed zit. Wij moeten er tenslotte hard voor werken en sparen. Ook zou ik het vervelend vinden als je iets reserveert en je krijgt bij het ophalen iets anders dan je uitgezocht hebt. Dat heb ik al vaak gehoord en dat is niet leuk vlak voor je vertrekt. Hier krijg je dus wat je reserveert!

De camper zelf is volgens ons perfect! Hij rijdt lekker en je kunt je goed bewegen. De hoeveelheid ramen is echt een luxe vinden wij. Overdag de zonwering ervoor om de zon buiten te houden en ‘s nachts de horren ervoor en de wind erdoor heen. Het was erg warm in Italië maar we hebben heerlijk geslapen. Omdat de Fam. Dekker de camper zelf ook gebruikt zitten er echt alleen maar praktische dingen in. Van onderzetters tot wasknijpers het is er allemaal. Zelfs het extra afwasteiltje was een uitkomst. Wij hadden de dak koffer erbij gehuurd omdat we een motortje, boot en tent meenamen voor de kinderen en hadden dus ruim voldoende opbergruimte. Maar ook zonder de koffer kun je ontzettend veel kwijt in de camper. Fietsen kunnen mee en met de achteruitrij camera is hij zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen. De uitleg is rustig en duidelijk en als je twijfelt is er een duidelijke handleiding waarin je nog even iets na kunt kijken.

Wij kijken terug op een heerlijk vakantie en een zeer prettige ervaring met de Fam. Dekker. Wij komen zeker terug, of het volgend jaar is hangt van een aantal factoren af maar anders zeker daarna.

Familie de Haan