Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Huizing (najaar 2012)

Dit jaar was het voor de vierde maal dat we, mijn zoon en ik, met een camper tijdens de herfstvakantie er op uit trokken. Dit jaar gekozen gekozen voor een Volkswagen. De camper is gezellig en degelijk. En dat is goed bevallen. Vorig jaar op stap geweest met een Fiat. Na een week hadden we een lijst met 10 dingen die kapot waren gegaan. En dat bij normaal gebruik. En dit jaar zijn er 0 dingen kapot gegaan!!!

Ik zag op tegen het opmaken van het bed. Maar na de eerste avond was dat ook geen probleem meer. En het sliep goed. Leuke vakantie gehad, veel gezien en mooi weer gehad. Het laatse weekend werden we wakker in de sneeuw. Was ook een belevenis. De kachel deed het prima dus geen probeem. Volgend jaar weet ik het wel. Als we gaan; wil ik weer dezelfde camper.

Familie Huizing (najaar 2012)