Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Ulijn (Najaar 2012)

Op vrijdag 15 september om 19.00 uur de camper gaan halen.

Het ontvangst was geweldig, alles werd goed uitgelegd, waarna we vertrokken richting zuid-Frankrijk. Daarna zijn we via Santander, Santiago de compostella (Spanje) naar Portugal gereden. Via porto en Lissabon waar we lekkere koffie hebben gedronken zijn we doorgereden naar het prachtige plaatsje Pera in de Algarve. En dat allemaal over de N wegen. Daar hebben wij 5 dagen gestaan op een mooie camping. Hierna zijn we via Gibraltar (Spanje) naar Marbella gereden. Na een dag noodweer zijn we weer vertrokken richting Tarragona (Barcelona) waar we weer 5 dagen hebben gestaan. Vanuit Tarragona zijn we toch maar naar huis gereden want de vakantie was alweer bijna voorbij. 6600 km in 3 weken tijd met de camper van Fam. Dekker was een geweldige ervaring. De camper heeft ons 3 mooie weken bezorgt met alles erop en eraan.

Fam. Dekker, bedankt en bij deze komen we de camper zeker nog een keer halen. Groeten van de Fam. Ulijn uit Oss