Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Rijnders (Voorjaar 2013)

In januari wisten we het al: we willen in mei een weekje met z’n vieren met een camper op pad. Dat hadden we nooit eerder gedaan, oriënteren dus. Wat voor camper willen we, en: waar haal je zo’n ding vandaan? We wilden er in elk geval met zijn vieren in kunnen slapen, in ons geval twee volwassenen en twee jongens (6 en 8). Na wat surfen kwamen we terecht op de site van de familie Dekker. We vielen direct voor de presentatie: de gezellige rondzit, de standaard luifel, de duidelijke tarieven: zag er allemaal perfect uit. En de reacties van de klanten spraken ons ook aan.

Geboekt dus. Heel fijn: het directe en snelle contact met de familie Dekker, erg plezierig. Op onze vragen kregen we vlot antwoord, en in januari alles dus al in kannen en kruiken.

In mei de camper opgehaald. We wilden op het laatste moment een dagje eerder weg. Dat kon: geen probleem, want “onze” camper was op dat moment toch beschikbaar. De camper is geweldig: wat is er goed nagedacht over de inrichting en het gebruik van deze Volkswagen Karman Missouri. En compleet uitgerust: inclusief afwasmiddel en borstel :-). Rijden deed-ie ook goed. Wel ff opletten natuurlijk, en rustig rijden: het is wel even iets anders dan een personenwagen.

Wij hebben er een weekje mee gestaan in Nommern, Luxemburg (camping Nommerlayen, een fijne en luxe gezinscamping). Onze mannen afwisselend bovenin, en dan met zijn drieën achterin geslapen. Dat is dan wel iets krap, maar je kunt natuurlijk beter twee kinderen bovenin leggen: dan heb je volop de ruimte. Ook prettig: ik ben 1.90 m., en kan goed languit liggen. Onze jongens vonden het een prachtig avontuur.

Na een zonnig en geslaagd verblijf teruggereden naar Amsterdam. De volgende dag de camper schoongemaakt – dat is wel even een klusje – en teruggeleverd in Dordrecht. Alles keurig volgens afspraak. Wat mij aan het huren van de familie Dekker het meest is bevallen is het algehele gevoel dat je hier te maken hebt met liefhebbers die de verhuur professioneel én met persoonlijke aandacht hebben georganiseerd. Tot de volgende keer!

Paul, Stijntje, Gijs en Klaas