Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Schreudering en de Bruin (Juli 2013)

Afgelopen voorjaar op google gezocht naar camper verhuur, toevallig op de site van: huureencamper.com gekomen. Vanaf het eerste contact, een enorm klantvriendelijk gevoel gekregen. Aardig mail contact. Bij introduktie van de camper, alle geduld en vriendelijkheid.

Vakantie Noorwegen was prachtig!! De camper was prima in orde, een genot om zo’n huisje bij je te hebben. Hellingen en afdalingen was totaal geen probleem. Achterzit is prachtig, als je wakker wordt op de goede bedden en je doet de hor omhoog met prachtige natuur rond om.

Ik raad iedereen aan zeker van deze mensen hun vriendelijkheid en campers gebruik te maken!!! Ik ga dat zeker nog een keer doen!!!! Matijs en tevens je vader bedankt voor alles.

Jurgen & Heleen