Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Daalen (Augustus 2013)

Als “ervaren” camper huurders (al 7x ergens anders gehuurd) waren via Marktplaats op de site gekomen van de familie Dekker. We hadden al eens vaker gekeken maar ze zaten altijd vol. Dit jaar hadden we geluk en konden we een camper voor 2 weken huren. Het eerste contact was goed en na de camper te hebben bekeken hebben we geboekt.

Vrijdag 3 augustus opgehaald en na uitleg onderweg. Het viel me op dat de camper zo lekker rijdt ten opzichte van eerder gehuurde campers bij andere verhuurbedrijven. Stabiel en goed overzicht. Door de enorme hitte in Oostenrijk soms ook de airco gebruikt. Bergen van 18% stijging gehad en dat ging prima. De indeling van de camper beviel ons erg goed omdat er veel ruimte is, er is een goede hordeur en een fijne luifel. De uitrusting en de inventaris waren top, we hoefden niets van thuis mee te nemen. Alle ramen, horren en verduistering waren heel en dat waren we niet gewend bij andere bedrijven.

Kortom; voor dit geld kun je nergens zo een goede camper huren en voor het eerst willen we nog eens een camper huren (bij de familie Dekker).

Frank & Conny