Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Doorduin (voorjaar 2014)

Op onze internet-zoektocht naar camperverhuur in Zuid-Holland, uitgekomen bij de familie Dekker in Dordrecht. Naar later bleek, een goede keuze. Mail- en telefonisch contact verliepen goed en bij het ophalen van de camper werd er een goede uitleg gegeven. Omdat wij redelijk in het naseizoen op vakantie wilden, was het huren van de (volledig ingerichte) camper voor een langere periode, totaal geen probleem. Vrijdag ophalen en dinsdag in de namiddag retour. Omdat mijn vrouw en ik van fietsen houden waren wij erg blij met de mogelijkheid om vier fietsen meer te kunnen nemen. Wat een luxe. Stadsfietsen voor het verkennen van de omgeving en de racefietsen voor het sportieve element. Een camper met de juiste maat. Niet te groot, waardoor het rijden en parkeren geen probleem opleveren.

Voor het eerst met een camper op vakantie, hoe doe je dat? Hoe ga je om met het eigendom van een ander? Hoe ervaar je de uitleg bij het ophalen in de praktijk? Omdat je zoveel te horen krijgt bij de aflevering vergeet je wel eens iets. Niets aan de hand, alles staat overzichtelijk in een bijgeleverde map. Er is ook een boek met camperplekken in Europa in de camper aanwezig.

Onze eindbestemming was het WK wielrennen in Firenze, Italië. Route uitgestippeld en rijden maar. Onderweg loop je tegen zaken aan die anders lopen dan gedacht en dan ga je aanpassen. Hoe doe je onderweg je boodschappen, hadden wij niet beter op een lager gelegen camping kunnen gaan staan, nemen wij de camper mee om de omgeving te verkennen of om boodschappen te doen? Lijken vragen die logisch beantwoord kunnen worden, voor ons was het even wennen na al de vakanties met de tent en de caravan. Dan doe je veel met de auto. Natuurlijk kom je er uit, door de ervaringen die je onderweg opdoet. Ervaringen die wij zeker meenemen naar een volgende keer.

Kortom wij hebben een fantastische vakantie gehad en de camper heeft hier absoluut een bijdrage aan geleverd. Het is luxe en dat is goed bevallen. Wij zullen in de toekomst nog een keer gebruik maken van de camper. Weten nu al dat wij dan terecht komen bij de familie Dekker.

Nogmaals bedankt.
Joop en Ivonne