Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Duchenne Heroes team Mark4Ralhp | Gratis ter beschikking gesteld (September 2014)

Daar zaten we dan. Net ingeschreven voor Duchenne Heroes 2014 maar nog geen slaap plaats. Als je 7 dagen lang gaat mountainbiken of als vrijwilliger actief bent tijdens dit evenement is dit toch een belangrijke prioriteit. We wisten wat ons te doen stond. Mouwen opstropen en zoeken maar. Waar moet je beginnen? Wij hadden 1 wens en dat was dat het verhuurbedrijf redelijk in de buurt zou zijn. Speuren op internet bracht ons bij huureencamper.com van de familie Dekker te Dordrecht.
Omdat wij ons inzetten voor het goede doel proberen wij voor Duchenne Heroes alles gesponsord te krijgen. Stap 1; een camperverhuurbedrijf vinden in de buurt van onze woonplaats Bergen op Zoom was gelukt. Op naar stap 2. Dat was het schrijven van een brief naar de familie Dekker. Ook de camper wilden we immers proberen gesponsord te krijgen.

In de brief uitleg gegeven van wat wij doen en gevraagd of het mogelijk is dat wij de camper gesponsord konden krijgen. Dat is altijd een spannend moment, want wat zal je voor reactie krijgen? De brief verstuurd en dan begint het lange wachten. Althans dat dachten we.
2 dagen later kregen wij een e-mail van de familie Dekker dat ze graag wilden meewerken aan ons goede doel en voor de Duchenne Heroes week de camper gratis ter beschikking stellen. Afgesproken om elkaar een week later telefonisch te spreken om alles door te nemen. Dan gaat er wel even iets door je heen. Hyper en dolblij geprobeerd te gaan slapen maar je denkt die avond maar aan 1 ding. Yes we hebben een camper!!
Het contact was vanaf de eerste e-mail heel vriendelijk en wij hadden er direct een goed gevoel bij. Het gebeurd niet vaak dat mensen zo’n mooi gebaar maken. Verder contact via de e-mail en telefoon verliep prima.
7 maanden later was het zover. Duchenne Heroes ging in de 2e week van september voor ons beginnen. Op vrijdag richting Dordrecht waar de camper moest worden opgehaald. Toch een spannend moment want het was de eerste keer dat we in een camper van dit formaat gingen rijden. Bij aankomst was er een bijzonder gastvrije ontvangst. Er wordt een hele duidelijke uitleg gegeven over hoe alles werkt en 1 ding wordt al snel duidelijk; maak je geen zorgen. De camper zag er van binnen en buiten heel erg netjes uit. Alles is aanwezig en in hele goede staat. Erg blij dat wij de Duchenne Heroes week met deze camper konden ingaan. Over onze slaapplaats, na een dag lang mountainbiken of vrijwilligerswerk, hoefden we ons geen zorgen te maken.

Terug naar Bergen op Zoom om te gaan inladen. De eerste kilometers moet je de camper leren kennen en is het wennen. Echter de camper rijdt zo fijn dat je het al snel onder de knie hebt. In de camper is volop bergruimte aanwezig. De volgende morgen als laatste de mountainbike achterop het fietsenrek en op naar de start in Givet, Frankrijk. Deze rit verliep ook prima. De comfort in de camper is zeer groot. Tijdens de week de Ardennen doorkruist met de camper, deze weet zich op elke terrein prima te handhaven. Je zit comfortabel en hebt een mooi overzicht. Na 7 dagen, 100 kilometer per dag mountainbiken of vrijwilligerswerk kunnen we zeggen dat de bedden ook prima voldoen.

Vanuit Nijmegen, waar we zijn gefinisht, terug gereden naar Bergen op Zoom. De camper de volgende dag helemaal schoongemaakt, zodat deze tip top terug gebracht kon worden naar de familie Dekker. Wat ons erg opviel is dat de camper lekker zuinig rijdt. Ook in een terrein als de Ardennen.

Onze Duchenne Heroes week was bijzonder geslaagd. Mede door de camper welke we bij ons hadden. Uit ervaring weten we dat als dit onderdeel tijdens dit evenement in orde is dat al behoorlijk scheelt.

Wij willen de familie Dekker heel erg hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en betrokkenheid. Jullie zijn echt hele lieve mensen en wij hebben het echt getroffen dat wij tijdens onze speurtocht een half jaar geleden bij jullie terecht zijn gekomen. De fijne communicatie, gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en de mogelijkheid om op afwijkende tijdstippen de camper op te halen en terug te brengen kom je niet snel ergens anders tegen. Dit zijn echte liefhebbers en mensen met passie!
Wij kunnen de camper en de familie Dekker iedereen aanraden!

Nogmaals bedankt!

Groetjes Penny en Mark Verwijs “Duchenne Heroes team Mark4Ralph”