Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Steeds (voorjaar 2015)

Na jarenlange kampeerervaring met onze Paradiso, wilden we eens ervaren hoe dat is in een camper. Bij Marktplaats kwam ik jullie advertentie tegen en het zag er zo prettig uit dat wij dachten dat we het wel wilden ervaren met de Missouri. Vooraf ging het aanvragen en e-mailen allemaal soepel en zakelijk. Het was een meevaller dat we de camper “om de hoek” konden ophalen. We zijn er dan ook lopend naartoe gegaan en werden vriendelijk ontvangen en rondgeleid in ons tijdelijk huis.

Toen we wilden wegrijden kregen we voor een feestelijk begin nog een fles (fair trade) wijn mee voor onze eerste overnachtingsplaats.He rijden met de camper viel ons reuze mee. Je moet wel een beetje ruimer sturen dan je gewend bent, maar met hulp van de achteruitkijk camera hadden we overal goed zicht. We hebben best wel wat slecht weer gehad, maar voelden ons goed beschut in het knusse onderkomen. We hebben het reuze naar onze zin gehad en vinden het voor herhaling vatbaar. Ook de overdracht na afloop was heel vriendschappelijk en prettig.

Kees & Ellen Steeds