Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Famillie Stevens (mei/juni 2014 en juni 2015)

Omdat we in 2014 een reis naar de Noordkaap wilden maken gingen we in november 2013 op pad voor een te huren camper. Onze onervarenheid met campers leerde ons dat je die al bijna een jaar van tevoren moet bespreken. Uiteindelijk vonden we via Google het adres www.huureencamper.com. Na de camper eerst bezichtigd te hebben zijn we een contract aangegaan voor 6 weken. Met voor beide partijen heldere afspraken. Na een “afleverprocedure” gingen we op pad. Helaas kwamen er vooraf en tijdens de reis wat (technische) mankementen aan de orde die voor ongemak zorgden, maar gelukkig opgelost konden worden. Mede omdat we via sms direct contact hadden met de familie Dekker en zij over een oplossing mee dachten.

Waar uiteraard niemand rekening kon houden was dat de vader van Tineke onverwacht overleed en we de reis halverwege moesten afbreken. En als je dan 3000 kilometer van huis bent sta je ineens voor een enorme uitdaging. De familie Dekker dacht weer met ons mee. We hebben de camper op een vliegveld achtergelaten en zijn ‘m 14 dagen later gaan ophalen. We hebben toen de kortste weg naar huis afgelegd, omdat we niet meer het vakantiegevoel hadden. Ook op de terugreis bleven mankementen ons niet bespaard.

Omdat we zoveel malheur hadden gehad kregen we het aanbod van de familie Dekker om dit jaar de camper een week gratis mee te nemen. Een fijn gebaar waar we afgelopen juni dankbaar gebruik van hebben gemaakt. We hebben onze vakantie nu zonder narigheden doorgebracht in Luxemburg en de Moezelstreek. De camper was tip-top in orde en we hebben er veel plezier mee gehad. Resumerend stellen we dat het huren van andermans eigendom op een zakelijke manier toch ook heel persoonlijk en warm kan zijn.

Wim en Tineke