Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Van Rijn (juli 2015)

Al enige tijd liepen we met het idee rond om met een camper om vakantie te gaan. Maar bij wie ga je dan huren.
Na veel op internet te kijken en een beurs te hebben bezocht, ontmoeten we op oudejaarsdag bij vrienden mensen die een camper al twee maal gehuurd hadden bij fam. Dekker. Wij natuurlijk direct het mailadres noteren en de andere dag gemaild.
Wij mochten komen kijken en waren verkocht. Voor het eerst dus met een camper weggeweest. Voor ons een super ervaring. Na een aantal uur rijden een camping zoeken en de camper neerzetten en klaar.
De eerste dagen waren koud, dus binnen zitten, waar de ruimte zich prima voor leent en knus boven slapen.
Dit is goed te doen met twee volwassenen. Na twee dagen aan het Lago Maggiore een mooie plek aan het water gevonden, camper weer stabiel deels op  de blokken neergezet en dan heerlijk een biertje voor de camper, luxe hoor. De motor deed het goed gelukkig en het inventaris is uitgebreid aanwezig.
Het correcte mailverkeer en de samenwerking met familie Dekker hebben wij als heel fijn ervaren. Vriendelijke ontvangst en we kregen nog een flesje wijn mee voor  op de camping. Een adres op te onthouden en is zeker aan te bevelen.
Niet aan iedereen, want dan is er voor ons geen ruimte meer om te reserveren!!
Familie Dekker: BEDANKT!! Tot de volgende keer.

Hartelijk groet, Sander en Marja