Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Sanders (mei 2016)

Tijdens de mei vakantie hebben wij een camper van de familie Dekker/Maas gehuurd. Wat een genot en vrijheid. Bij het afhalen een uitgebreide rondleiding gekregen door de camper. Toen we na een dag onderweg nog een vraag hadden, werd hier per email direct op gereageerd (zoals eigenlijk op al onze emails). Zoals op de website al wordt aangegeven was ‘onze’ camper niet nieuw, maar alles werkt naar behoren, is goed onderhouden en schoon. In iets meer dan een week zjjn wij via Duitsland naar Zwitserland gereden en de terugweg ging via Frankrijk en Belgie. De camper is compleet en rijdt uitstekend, ook in de bergen. Onze kinderen van 7 en 9 vonden het geweldig. Zij zaten achterin te kaarten of een filmpje te kijken terwijl wij in alle rust naar onze volgende bestemming reden.

Dit is ons zeer goed bevallen.. Volgende keer maken we graag weer gebruik van een camper van de familie Dekker.