Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie de Jong (juni 2016)

Na jaren met onze kinderen in vnl. Frankrijk te hebben gekampeerd, eerst met tent en later met caravan, was dit voor ons de eerste ervaring met een camper. Onze zoon had verleden jaar voor een week de camper gehuurd bij fam. Dekker en was hier zeer over te spreken. Dit bracht ons op het idee om het ook eens te proberen.

Het reisplan was om via Oost Frankrijk naar Spanje te rijden en de gehele zuidkant van de Pyreneeen te bezichtigen en via zuidwest Frankrijk weer terug naar huis. Dit alles is prima gelukt in 3 weken en we hebben genoten! Het grote voordeel van deze camper is dat je hoog zit dus mooi overzicht hebt onderweg en voornamelijk in gorges / kloven zie je veel meer dan met de auto. We hebben 3700 km gereden zonder problemen en zonder moe te worden. Dit samen met de service van de fam. Dekker heeft ons besloten om dit zeker een vervolg te geven.

Leo en Marjolijn de Jong