Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Meijers (juli 2016)

In juli drie weken naar Zweden geweest met de gehuurde camper, wat een feest! Bij het ophalen duidelijke uitleg over de camper en wat er allemaal in, bij en aan zit. Gelukkig ook een handleiding voor als je niet alles hebt kunnen onthouden, handig. De inventaris is overcompleet. Nog nooit hadden wij een knoflookpers of koffiezetapparaat mee op vakantie! Thuis alles ingepakt en vertrokken, 3500 kilometer voor de boeg. De camper rijdt fijn, woont comfortabel. De kinderen sliepen in de alkoof, dat ging prima. De minpunten die we kunnen bedenken zijn het krakende grote bed en de gevoelige cd-speler die op de hobbelige toeristische wegen erg snel hapert. We zijn heel positief over de camper én over jullie als verhuur-familie en huren graag een volgende keer weer een camper!

Succes met jullie familiebedrijf.

Hartelijke groeten,
Familie Meijers