Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Hekstra (augustus 2016)

Ook wij hebben een camper gehuurd via huureencamper.com. Het was de eerste keer dat we met een camper op vakantie gingen en dus ook de eerste keer dat we er een gingen huren. Vooraf hadden we flink wat waarschuwingen gehad. “Let erop dat je alle schade aan de camper van tevoren vastlegt, check of alles wel aanwezig is want anders kun je fluiten naar je borg. En meer van dit soort waarschuwingen. De mensen die deze waarschuwingen gaven hebben zeker te weten nooit een camper gehuurd bij de familie Dekker. Het contact is persoonlijk, warm, behulpzaam en alle waarschuwing waren totaal niet relevant. Als ik ze nu hoor beschouw ik ze zelfs als een belediging aan het adres van de familie Dekker. Dankzij de familie Dekker hebben we mogen genieten van een leuke vakantie in een zeer compleet uitgeruste camper.

Helaas moesten wij door medische redenen onze vakantie eerder afbreken. De familie Dekker heeft daarop alle moeite gedaan om de camper voor de door ons gereserveerde weken verder te verhuren. Dit is ze gelukt en de afhandeling daarvan ging wederom vlot en prettig. We zijn de familie Dekker daar zeer dankbaar voor.

Een camper huren bij de familie Dekker is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Familie Hekstra