Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Seidler (september – oktober 2016)

Met een camper van de familie Dekker op pad.
We hebben eind september  tot begin oktober een camper gehuurd bij de familie Dekker. We zijn de camper eerst gaan bekijken dus toen we hem op gingen halen wisten we wat voor camper wij meekregen.

Gelukkig kregen we als onervaren camperaars een uitgebreide uitleg. In de camper lag ook een naslagwerk zodat we onderweg nog iets op konden zoeken als we het niet meer wisten. De  fles wijn die we mee kregen voor als we op onze eerste camperplaats aankwamen smaakte heerlijk, we hebben er van genoten. De camper was goed uitgerust met alles wat je maar nodig kan hebben tijdens je vakantie. Heerlijk, we hoefden alleen maar onze privé spulletjes mee te nemen. We vonden het spannend om met een camper te rijden maar de camper deed het prima en we hebben geen problemen gehad. Het contact met de familie Dekker verliep ook telkens prima, ze reageerden snel als wij een vraag hadden. Ook het inleveren van de camper verliep volgens afspraak. Het was wel een hele klus om hem weer schoon te maken maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Wij hebben erg genoten van onze camper vakantie, het smaakt naar meer. Als wij nog eens een camper huren zullen wij dit zeker weer doen bij de familie Dekker.

Ron en Nel Seidler