Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie de Gier (augustus 2017)

Er zijn veel campers te huur maar er zijn er nog maar weinig waar je ideale zit hebt als in deze Karman campers, de ideale zit achterin de camper met goed zicht en tevens een vaste plek om te slapen boven de cabine. Maar dat niet alleen, ook een camper waar je 4 fietsen kwijt kan waarbij gewicht geen probleem is want met zijn zware sterkte motor kom je overal doorheen. Vergeet niet het zonnescherm en je hebt je heerlijke plekje overal waar je parkeert of overnacht voorhanden. En onze vakantie bracht ons naar Denemarken en Zweden en dan komen deze elementen allemaal goed tot hun recht.
Ondanks dat de campers al op leeftijd zijn is dat geen probleem. Zeer net onderhouden campers via de familie Dekker, compleet met alle instrumenten die je net nodig hebt tijdens een campervakantie (en waar je natuurlijk zelf niet aan denkt). Zorg dus voor kleding, brandstof, eten en google maps (want met een camper hoef je vooraf niet alles vooraf te kiezen, gewoon lekker per dag bepalen waar je heen gaat of even langer blijft), dan zorgt de familie Dekker voor een camper waarmee je een heerlijke vakantie mee kan gaan beleven. Wij hebben genoten, bedankt!!!
Wij wensen U allen een mooie vakantie!
Familie de Gier