Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Duchenne Heroes Team4Ralph

September 2017 onze 5e Duchenne Heroes. Dankzij de ter beschikkeling gestelde camper van de familie Dekker hoefden wij ons over een slaapplaats niet druk te maken. Op vrijdag de camper opgehaald en deze reed weer als vanouds. Na thuiskomst snel inladen en op tijd naar bed voor de reis op zaterdag. De gehele week hebben wij weer uitstekend van onze rust kunnen genieten omdat werkelijk alles in de camper voorhanden is. Dagelijks stonden we na een goede nachtrust weer fris aan de start voor een nieuwe etappe. Vanuit de Moezelstreek dwars door de Belgische Ardennen richting Eindhoven ging probleemloos.

Wij zijn enorm blij dat de familie Dekker de camper gratis ter beschikkeing stelt voor onze deelname aan Duchenne Heroes. Voor de editie van 2018 hebben zij de camper alweer toegezegd. Super! Heel erg fijn contact met elkaar en alles in wederzijds vertrouwen. Wij kunnen www.huureencamper.com aan iedereen aanbevelen.

Duchenne Heroes Team4Ralph
Penny en Mark Verwijs

Met onze familie stellen wij onze camper enkele malen per jaar kostenloos beschikbaar aan dit soort initatieven. Op die manier ondersteunen wij hen doel te bereiken. 
Familie Dekker