Voorwaarden

Voorwaarden camper huren

Er zijn enkele voorwaarden voor het huren van onze camper. Deze staan hieronder helder vermeld. Bekijk voor de exacte voorwaarden ook ons voorbeeld huurovereenkomst.

Huurperiode:

De minimale huurperiode is in principe 2 weken. In bepaalde situaties (bijv. laagseizoen) is een verhuurperiode van één week mogelijk, er geldt dan een toeslag van € 50. De huurperiode loopt van zaterdag 10.00 uur tot vrijdag 14.00 uur. Indien gewenst is het bijna altijd mogelijk om de camper, zonder extra kosten, al op vrijdagavond op te halen.

In de winterperiode is de minimale verhuurperiode 3 weken. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat wij bepaalde periodes niet verhuren omdat deze dan leiden tot een losse vrije week die moeilijk te verhuren is.

Optie & reservering:

Heb je interesse dan is het vaak mogelijk om een optie van een week op de gewenste huurperiode te nemen. Een reservering is pas definitief na een aanbetaling van 25% van de totale huursom.

Ophalen, inleveren en schoonmaak:

De camper wordt, volledig ingericht, met volle tank, complete inventaris, in goede staat en schoon (binnen en buiten) opgehaald. De camper dient in dezelfde staat weer te worden ingeleverd.
Indien je de camper al op vrijdagavond op wil halen, kan je aan het begin van de week van het ophalen contact opnemen om tijdstip en ophaallocatie af te stemmen.

Tarieven & kilometers:

Alle tarieven zijn ‘all-in’ en gelden per week. Deze zijn te vinden bij de beschikbaarheid. De bedragen zijn inclusief het meegeleverde gas en alle toebehoren aanwezig in de camper. Er zijn in principe verder geen bijkomende kosten, let wel schades, boetes en/of tolgelden zullen doorberekend worden aan de huurder.
Voor de genoemde tarieven mag je 1500 km per week rijden. Voor eventuele extra kilometers wordt 15 eurocent per kilometer in rekening gebracht.

Borg:

De huurder dient een waarborgsom van € 750,- te betalen. De camper heeft een speciale W.A. en allrisk-verhuur verzekering met een eigen risico voor de huurder van € 700,- (muv. bovenhoofdse schade, dan is het eigen risico € 1000,-). Schade(s) en tekortkomingen bij het inleveren worden op de waarborgsom ingehouden.

Annulering:

Bij annulering ben je als huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:
– 50% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden voor aanvang van de huurperiode;
– 75% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 2 maanden voor aanvang van de huurperiode;
– 100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode.

De verhuurder poogt naar redelijkheid de camper alsnog voor dezelfde periode of een deel ervan te verhuren. Als dat lukt, worden de annuleringskosten naar evenredigheid verminderd. De verhuurder mag een vast bedrag van € 100,- plus de noodzakelijke kosten in verband met de annulering hierop inhouden..

Pechhulpverlening, vervangend vervoer en repatriëring

In tegenstelling tot veel andere particuliere verhuurders hoef je bij ons geen extra verzekering voor pechhulpverlening af te sluiten. De precieze informatie staat in de voorwaarden pechhulpverlening.

Eisen aan de huurder:

De bestuurder(s) is/zijn minimaal 25 jaar en minimaal 5 jaar in het bezit van een geldig B-Rijbewijs.

De huurder dient zich te legitimeren met een geldig paspoort en Rijbewijs B. Van de overige bestuurders dient ook het rijbewijs getoond te worden. Van alle documenten dienen vooraf tevens kopieën te worden opgestuurd.

De huurder dient de camper zorgvuldig te behandelen, geen onnodige risico’s te nemen en algemene voorzorgsmaatregelen te nemen (zoals controleren oliepeil en bandenspanning, veilig parkeren enz.).

Niet toegestaan:

Roken & huisdieren in de camper