Vragen?

Veelgestelde vragen over onze campers

Zijn er vragen over hoe het huren in zijn werk gaat, wat als je voor het eerst gaat. Hoe het met de inventaris zit, wat de afmetingen zijn en hoe de verzekering geregeld is. Je kunt het allemaal hieronder vinden. Toch nog een vraag? Laat het ons weten!

Wij zijn nog nooit met een camper op vakantie geweest, is dat een probleem?

In het geheel niet! Veel van onze huurders gaan voor het eerst met een camper op vakantie. Wij zorgen voor een uitgebreide instructie voordat u vertrekt. Alles wat je daar hoort kun je daarna nog eens teruglezen in de door ons geschreven handleiding. Hebben jullie later, op reis, nog vragen, dan kun je ons altijd via telefoon, What’sApp of sms bereiken.

Wat zijn de voordelen van deze campers ten opzichte van andere campers?

Het grootste voordeel van onze campers vinden wij de rondzit achterin. Waar de meeste campers een krap zitje (en dus krap bed) in het midden van de camper hebben, heeft deze camper een ruime rondzit (en dus ruim bed) achterin. Je kunt hier met 5 tot 6 personen zitten en hebt aan drie kanten ramen. Als je met z‘n tweeën bent kun je beiden heerlijk relaxed met je rug tegen de achterwand op een bank liggend een boek lezen.

Andere voordelen: de campers zijn zeer compleet uigerust met veel extra uitrusting op het gebied van veiligheid. De achterwielaandrijving maakt de camper uitermate geschikt voor rijden in de bergen.

De prijs-kwaliteit verhouding is bij ons uitstekend. Onze prijzen liggen onder het gemiddelde.

Zijn de campers hetzelfde?

Ja, de campers zijn van binnen, buiten en voor wat betreft inventaris vrijwel identiek.

Je hoort soms rare verhalen over camper-verhuur, hoe weet ik dat dit een betrouwbaar adres is?

De campers zijn op onze huisadres te bezichtigen. Wij hebben ongecensureerde ervaringen van huurders op onze website geplaatst, referenties zijn op te vragen. Daarnaast adverteren we op Marktplaats waar we staan geregistreerd als gecontroleerd verkoper. Dit betekent dat onze indentiteit gecontroleerd en geregistreerd is en onze klanten vallen onder de kopersbescherming van Marktplaats. Als laatste vragen wij slechts een geringe aanbetaling (25%). Het restantbedrag hoeft pas bij het ophalen betaald te worden.

Kan ik een voorkeur aangeven voor een specifieke camper?

Ja, dat kan en we zullen daar, indien mogelijk, rekening mee houden. We kunnen echter van tevoren niets garanderen omdat we omwille van onze planningen altijd wijzigingen aan moeten kunnen brengen.

Wat is het brandstofverbruik?

Bij een camper geldt, nog meer dan bij een auto, dat de rijstijl van zeer grote invloed is op het verbruik. Dit komt voornamelijk door de grote luchtweerstand van de camper. Een zuinige rijder kan bijna 1 op 10 halen. Een bestuurder die met een zwaar beladen camper pittig rijdt moet niet schrikken van een verbruik van 1 op 7.

Ik wil met de camper de bergen in, kan dat?

Dat is geen enkel probleem. De Karmann Missouri camper staat juist bekend om zijn trekkracht bergop. Dit komt door de sterke Volkswagen motoren waar ze mee uitgerust zijn, maar vooral door de achterwielaandrijving die de meeste campers niet hebben. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om in de bergen te rijden.

Ik wil met de camper op wintersport, mag dat?

Nee, aangezien we de camper helaas niet kunnen verzekeren voor wintersportdoeleinden.

Hoe is de camper verzekerd?

De camper is allrisk verzekerd middels een speciale verhuur-verzekering. Hierbij geldt een verplicht eigen risico die wij aan de huurder doorberekenen. Alle details staan uiteraard in de huurovereenkomst.

In de huurovereenkomst staat dat de camper niet verzekerd is tegen verduistering, wat betekent dat?

De camper is uiteraard verzekerd tegen diefstal maar inderdaad niet tegen verduistering. De verhuurder kan hiermee te maken krijgen wanneer hij de camper met zijn toestemming uitleent en de camper vervolgens nooit meer teruggebracht wordt. Om die reden is het huurders niet toegestaan de camper aan derden uit te lenen.

De huurperiode start op zaterdag, kan ik hem al op vrijdagavond halen?

De huurperiode start in principe op zaterdag. We kunnen niet garanderen dat dat je de camper op vrijdag kunt ophalen maar vaak is dit wel mogelijk, wij doen er in ieder geval ons best voor als je dit op prijs stelt!

Ik wil reserveren, hoe gaat dat?

Indien je een optie wilt nemen of meteen wilt reserveren kun je ons dat laten weten per e-mail of telefoon of via het reserveringsformulier op onze website. Als je hebt aangegeven te willen boeken ontvang je op uw huisadres twee identieke huurovereenkomsten. Je dient daarna één exemplaar ondertekend te retourneren met kopieën van paspoort en rijbewijs. Tevens dien je een aanbetaling van 25% te voldoen. Hierna is de boeking definitief.

Wat gebeurt er als er een camper voor onze huurperiode kapot gaat?

Als de camper voor de verhuurperiode kapot gaat, zullen wij uiteraard alles in het werk stellen om hem alsnog vakantieklaar te krijgen of te ruilen voor een andere camper, indien mogelijk. Indien dit alles niet lukt, is er sprake van overmacht en zul je uiteraard je geld terugkrijgen. Gelukkig heeft deze situatie zich nog nooit voorgedaan.

Heeft één van de campers een trekhaak?

Ja, één van onze campers heeft een trekhaak. Indien je daar gebruik van wil maken laat het ons dan weten bij de boeking.

Passen autostoeltjes voor kinderen in de camper?

De bijrijdersstoel is uiteraard uitgerust met een 3-punts gordel dus daar past sowieso elk stoeltje. Achterin de camper zitten vier 2-puntsgordels. Alhoewel sommige fabricanten van autostoeltjes 3-puntsgordels voorschrijven, is een 2-punts gordel meestal ook voldoende. Wij hebben zelf in ieder geval nooit problemen gehad met onze maxi-cosi‘s en autostoeltjes. Maar dit is uiteraard aan jullie zelf.

Kunnen kinderen goed in de alkoof slapen?

Over het algemeen vinden kinderen het prachtig om met een laddertje omhoog de alkoof in te klimmen om daar te slapen. We hebben alle campers uitgerust met een veiligheidsnet zodat ze er niet uit kunnen rollen. Voor de echte kleintjes wordt geadviseerd gebruik te maken van een travel-cot (optioneel te huur), waar ze niet uit kunnen klimmen. Zie voor meer informatie ook de foto’s en handleiding op de specificatie pagina.

Kunnen wij het kenteken vooraf ontvangen ivm de bootovertocht?

Stuur ons even een verzoek via de mail. Wij sturen dan het kenteken van de camper die voor jullie gereserveerd is . Echter kan dit wel tot het laatst wijzigen als daar i.v.m. onze planning aanleiding toe is. Deze wijziging kunnen normaal gesproken weer gemakkelijk doorgegeven worden aan de veerbootmaatschappij.

Kan ik mijn auto bij jullie laten staan als ik de camper gehaald heb?

Ja dat kan. Bij ons adres is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren gedurende uw vakantie. Graag vooraf even laten weten dat jullie hiervan gebruik willen maken.

Kun je het antwoord niet vinden? Mail ons!

Naam

E-mail adres

Onderwerp

Bericht

Mocht er na het verzenden een foutmelding worden weergegeven hieronder, druk dan nogmaals op verzenden. Na het versturen ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mail adres.